ΕΛ EN
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Η εταιρεία Τσακιρέλης  δραστηριοποιείται επιτυχώς από το 1982 στην ελληνική αγορά, επιλέγοντας και διανέμοντας ποιοτικές συλλογές φωτισμού κι επίπλου από τον εγχώριο και διεθνή χώρο. Παράλληλα η εταιρεία παρέχει δυνατότητα κατασκεύης φωτιστικών κι επίπλων στις ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής δίνοντας πρακτικές κι οικονομικές λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών της τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον επαγγελματικό και ξενοδοχειακό τομέα. Σ’ έναν ιδιόκτητο χώρο στην βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου η εταιρεία Τσακιρέλης ασχολείται και με την κατασκευή φωτιστικών διατηρώντας σαν πρωτεύον στόχο της την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση  ικανοποιώντας έτσι ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες της. Από τη μελέτη ως την εκτέλεση της παραγγελίας, άνθρωποι με γνώσεις, εμπειρία και κυρίως ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα, παρακολουθούν από κοντά την πορεία των παραγγελιών, εξασφαλίζοντας για εσάς το άριστο αποτέλεσμα.

Στo κατάστημά μας στη Λ.Ικάρου 52, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε φωτιστικά αξεπέραστης ποιότητας σε κλασσικό και μοντέρνο ύφος για το σπίτι και τους εξωτερικούς σας χώρους. Θα βρείτε οικονομικές και σύγχρονες λύσεις φωτισμού από πολυελαίους σύγχρονους και κλασικούς, πολύφωτα οροφής και κρεμαστά, φωτιστικά δαπέδου και επιτραπέζια, απλίκες, φωτιστικά μπάνιου και κουζίνας καθώς επίσης και φωτιστικά εξωτερικών χώρων. Στην εκθεσή μας θα βρειτε επίσης μεγάλη ποικιλία από έπιπλα κλασσικού και μοντέρνου σχεδιασμού κυρίως δικής μας κατασκευής.

Με ένα υπερσύγχρονο ιδιόκτητο εργοστάσιο ξυλουργικών στις Μαλάδες, 2ο χλμ. Ηρακλείου-Μαλάδων "Ειρήνης & Φιλίας 73", παρέχεται στον πελάτη η δυνατότητα ειδικών κατασκευών με άπειρες επιλογές σε είδη ξύλου (δρυς, καρυδιά, μελαμίνης κα) όπως επίσης κι επιλογές σε  χρώματα και διαστάσεις. Παράλληλα, η εταιρεία εκτός από οικιακά έπιπλα, ντουλάπες και  πόρτες δραστηριοποιείται εδώ και πολλές δεκαετίες στον ξενοδοχειακό τομέα, έχοντας στο πελατολόγιο της μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες όπως τα Maris Hotels, Belvedere Hotels, Blue Sea, Stella Palace κα πάντα με γνώμονα τις εξελίξεις του σύγχρονου design και την άριστη ποιότητα.

Στο κατάστημα L’esclusivo, στη Λ. Ικάρου 17, θα βρείτε φωτιστικά από αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού όπως Artemide, Targetti Poulsen, Luceplan, Italamp, Martinelli, Light Years, Antonangeli, DeMajo κ.α.. Παράλληλα  έχοντας ως κύριο στόχο μας την εξειδίκευση, δημιουργήσαμε τον πρώτο ECO ROOM στην Ελλάδα, έναν ειδικά κατασκευασμένο θάλαμο στον οποίο ο πελάτης θα έχει την ευκαιρία να δει και να συγκρίνει τις διαφορετικές πηγές οικολογικού φωτισμού (πχ  led). Επίσης, στον ίδιο χώρο λειτουργεί ειδικό τμήμα μελέτης φωτισμού όπου το κατάλληλα εκπαιδευμένο μας προσωπικό αναλύει κι εξετάζει τις ιδιαιτερότητες κάθε έργου ξεχωριστά και καταθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις φωτισμού όχι μόνο για επαγγελματικούς αλλά και για οικιακούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθώς επίσης και λύσεις για χαμηλή κατανάλωση με φωτιστικά led, ταινίες led, λαμπτήρες led κα.

 

© 2024 All Rights Reserved